Календар
» Януари » Февруари » Март » Април » Май » Юни
» Юли » Август » Септември » Октомври » Ноември » Декември

Дубай- есен 2016 и ранна пролет2017
555 евро
Dubai 4Dxb-citymax-burdubai 1 thumbDxb-citymax-burdubai 2

ДУБАЙ Есен 2016 с полети на 29.11 и Пролет 2017 с полети на 28.02 и 04.04 . . /4 нощувки и включен в цената СИТИ-ТУР на Дубай с екскурзовод на български език/ . . /блок места по редовни полети на Wizz Air/ . . Промоционални оферти

 
5 дни, 4 нощувки

Тръгване от: София

Цена от: 555 EUR

Дати на отпътуване: 29.11.2016, 28.02.2017, 04.04.2017

ЦЕНИТЕ СА С ВКЛЮЧЕНИ ЛЕТИЩНИ ТАКСИ

 

ПРОГРАМА:

                             
Ден 1:
Полет на „Wizz Air” София /Терминал 1/ – Дубай /летище Al Maktoum - Dubai World Centre/. Трансфер до избрания хотел в Дубай. Нощувка.

 

Ден 2:
Закуска в хотела. СИТИ-ТУР на Дубай с екскурзовод на български език /включен в пакетната цена/: ще видите хотела във формата на платноходка "Burj Al Arab" (без вход на територията на хотела) и хотелския комплекс Atlantis The Palm на изкуствения остров във формата на палма - The Palm Jumeirah, луксозните райони Madinat Jumeirah с традиционен пазар Souk Madinat Jumeirah и Dubai Marina, както и Аквариума в Dubai Mall+шоуто на фонтаните в подножието на Burj Khalifa. Нощувка.     

 

Ден 3:
Закуска в хотела. Свободно време или по желание (срещу заплащане) допълнителна екскурзия.

 

Ден 4:
Закуска в хотела. Свободно време или по желание (срещу заплащане) допълнителна екскурзия.

 

Ден 5:
Закуска в хотела. Освобождаване на стаите до 12 часа и свободно време до часа на трансфера до летище Al Maktoum - Dubai World Centre за полета до София /Терминал 1/ .

Важно: Програмата и изпълнението й са примерни. Всички екскурзии се заявяват и заплащат на място при пристигане в Дубай.


Разписание на полетите в местни времена:

29.11.2016 София - Дубай 13:55 - 20:50
03.12.2016 Дубай - София 21:25 - 00:55 (+1)

 

28.02.2017 София - Дубай 13:55 - 20:50
04.03.2017 Дубай - София 21:25 - 00:55 (+1)

 
Часовата разлика между София и Дубай  е +2 часа до края на март и +1 час след това.


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: 

 • самолетен билет София – Дубай – София с полет на WIZZ AIR с включен 1 бр. чекиран багаж с тегло до 23 кг /цената не включва кетъринг по време на полетите/ и голям ръчен багаж до 10 кг с размери 56/45/25 см
 • пътнически и летищни такси /които са в размер на 95 евро на човек към 05.07.2016/
 • трансфери летище-хотел-летище
 • 4 нощувки на съответния пансион в избран хотел в Дубай 
 • СИТИ-ТУР на Дубай с екскурзовод на български език
 • медицинска застраховка с покритие 10 000 евро (с Assistance)*


 ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

 • допълнителни екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане)*
 • евентуална горивна такса**
 • задължителна туристическа такса за всички пристигащи в Дубай: тя се заплаща в местна валута от клиентите на място директно в хотела и е в размер както следва: хотели 5* - 20 дирхама /около 5,50 USD/ за стая на нощувка; хотели 4*/ Appt. - 15 дирхама /около 4,50 USD/ за стая на нощувка; хотели 3* и 2* - 10 дирхама /около 3 USD/ за стая на нощувка.
 • доплащането за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 4 евро за целия престой; за лица от 75 до 85 г: 12 евро за целия престой
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ''Групама Застраховане'' ЕАД"

Цените са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване до plovdiv@verona-milenium.com за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.
Задължително се заплащат: пътнически и летищни такси и  евентуална горивна такса
.


УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

1. Плащания:
- авансово плащане от 350 евро на човек при записване
- доплащане: до 36 дни преди датата на пътуване /с изключение на резервациите по промоция за ранни записвания, за които пълното плащане задължително трябва да е според условията в съответната промоция/
2. Необходими данни: трите имена на латиница по международен паспорт и ЕГН на всички пътуващи, номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване  (международният паспорт трябва да е валиден минимум 6 месеца след датата на отпътуване от ОАЕ)
3. Анулационни срокове:
3. 1. Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 36 дни преди датата на пътуването.
3.2. При анулация по - малко от 36 дни преди датата на пътуването се дължи на неустойка в размер на:
- От 35 дни до 22 дни преди датата на пътуването – 350 евро/700 лева
- Ако направената анулация е от 21 до 16 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от цената на пътуването.
- Ако направената анулация е 15 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването.

Важно! За хотел RIXOS THE PALM DUBAI за дата на отпътуване 04.04.2017 г. важат следните анулационни срокове:

1. Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 36 дни преди датата на пътуването.
2. При анулация по - малко от 36 дни преди датата на пътуването се дължи на неустойка в размер на:
- От 36 дни до 29 дни преди датата на пътуването – неустойката е в размер на 350 евро /700 лева
- Ако направената анулация е 28 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването.

 

*ПРИМЕРНА ЕКСКУРЗИОННА ПРОГРАМА:
- Екскурзия до столицата Абу Даби - $70 за възрастен / $50 за дете
- Ferrari парк - $100 за възрастен / $100 за дете
- Разходка с традиционна арабска лодка "Dhow" с включена вечеря - $80 за възрастен / $60 за дете
- Джип-сафари в пустинята - $65 за възрастен / $45 за дете
- входен билет за Burj Khalifa - $50 за възрастен/дете

Забележка: Горният списък включва част от най-популярните екскурзии, които се предлагат и закупуват на място в Дубай. Възможни са изменения в цените на екскурзиите вследствие на промени в  курса на местната валута, транспортните разходи, цени на входни такси и други.

**УТОЧНЕНИЕ: Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.

Важно:
- като правило хотелите в Дубай не предоставят нормално трето легло при стандартните типове стаи, а в много случаи възможността и цената за настаняване на трети възрастен е по запитване. Също така цените при настаняване с деца не включват допълнително легло, а подразбират детето да спи при родителите си; допълнително легло за дете се предоставя по желание срещу заплащане /освен ако в забележките към хотела не е указано друго/.
-  За някои хотели сроковете за анулация и неустойки се различават от условията в стандартната програма. Също така за редица хотели промяната на имена на турист във вече потвърдена резервация се приема за анулация, за която са валидни съответните условия за анулация.
- В повечето от крайбрежните хотели на Дубай, както и в някои градски хотели при настаняване се изисква депозит в брой или с блокиране на определена сума по кредитна карта за случаите на допълнителни разходи, които не влизат в стойността на стаята - ползване на мини-бар, междуградски телефонни разговори и т.н. Неизполваният депозит се връща в деня на заминаването в дирхами, които може да се обменят на летището.

Подробности за условията за предоставяне на допълнително легло за дете, анулационните условия и размер на депозита може да намерите  в описанието на хотела.


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:

авиокомпания Wizz Air
седалище и адрес: Budapest International Airport Building 221
номер на лиценз: H-016
тип самолет: AIRBUS A320

*Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 20. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 10 дни преди датата на отпътуване.
*Промоционални цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели. 
*Медицинската застраховка е сключена в ''Групама Застраховане'' ЕАД (асистираща компания: EUROCROSS ASSISTANCE). В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и в случай, че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в документите във Вашия травелпак - Общи условия по застраховката, за навременното и правилно използване на застраховката при Вашето лечение.  

 

XXXXX

 

 

 
ЦЕНИ НА ХОТЕЛИ ПО ПРОГРАМАТА:
Почивка в IBIS AL BARSHA 3 *
IBIS AL BARSHA 3 * Дубай - Джумейра, OAE
цена от:559.50 EUR
Почивка в CITYMAX BUR DUBAI 3 *
CITYMAX BUR DUBAI 3 * Дубай - град, OAE
цена от:579.50 EUR
Почивка в GRANDEUR 3 *
GRANDEUR 3 * Дубай - Джумейра, OAE
цена от:587.50 EUR
Почивка в HOLIDAY INN DOWNTOWN 4 *
HOLIDAY INN DOWNTOWN 4 * Дубай - град, OAE
цена от:601.50 EUR
Почивка в CITYMAX AL BARSHA 3 *
CITYMAX AL BARSHA 3 * Дубай - Джумейра, OAE
цена от:603.50 EUR
Почивка в RAMADA JUMEIRAH HOTEL 4*
RAMADA JUMEIRAH HOTEL 4* Дубай - Джумейра, OAE
цена от:609.50 EUR
Почивка в FLORA GRAND HOTEL 4 *
FLORA GRAND HOTEL 4 * Дубай - град, OAE
цена от:615.50 EUR
Почивка в GHAYA GRAND HOTEL 5 *
GHAYA GRAND HOTEL 5 * Дубай - Джумейра, OAE
цена от:669.50 EUR
Почивка в MARINA VIEW DELUXE HOTEL APT 4 *
MARINA VIEW DELUXE HOTEL APT 4 * Дубай - Джумейра, OAE
цена от:685.50 EUR
Почивка в WYNDHAM DUBAI MARINA 4*
WYNDHAM DUBAI MARINA 4* Дубай - Джумейра, OAE
цена от:687.50 EUR
Почивка в NOVOTEL AL BARSHA 4 *
NOVOTEL AL BARSHA 4 * Дубай - Джумейра, OAE
цена от:693.50 EUR
Почивка в MARRIOTT HOTEL DUBAI AL JADDAF 5 *
MARRIOTT HOTEL DUBAI AL JADDAF 5 * Дубай - град, OAE
цена от:709.50 EUR
Почивка в HILTON GARDEN INN DUBAI AL MURAQABAT 4*
HILTON GARDEN INN DUBAI AL MURAQABAT 4* Дубай - град, OAE
цена от:717.50 EUR
Почивка в HILTON GARDEN INN DUBAI MALL OF THE EMIRATES 4*
HILTON GARDEN INN DUBAI MALL OF THE EMIRATES 4* Дубай - Джумейра, OAE
цена от:733.50 EUR
Почивка в HYATT REGENCY DUBAI CREEK HEIGHTS 5*
HYATT REGENCY DUBAI CREEK HEIGHTS 5* Дубай - град, OAE
цена от:775.50 EUR
Почивка в CITY PREMIERE HOTEL APARTMENT Apts
CITY PREMIERE HOTEL APARTMENT APTS Дубай - Джумейра, OAE
цена от:787.50 EUR
Почивка в MOVENPICK HOTEL JUMEIRAH LAKES TOWERS 5 *
MOVENPICK HOTEL JUMEIRAH LAKES TOWERS 5 * Дубай - Джумейра, OAE
цена от:855.50 EUR
Почивка в HABTOOR GRAND BEACH RESORT[[[[[&]]]]] SPA 5 *
HABTOOR GRAND BEACH RESORT[[[[[&]]]]] SPA 5 * Дубай - Джумейра, OAE
цена от:1099.50 EUR
Почивка в RIXOS THE PALM DUBAI 5 *
RIXOS THE PALM DUBAI 5 * Дубай - Палм Джумейра, OAE
цена от:1161.50 EUR
Почивка в HILTON DUBAI THE WALK HOTEL 4 *
HILTON DUBAI THE WALK HOTEL 4 * Дубай - Джумейра, OAE
цена от:1185.50 EUR
Почивка в JA JEBEL ALI BEACH HOTEL 5 *
JA JEBEL ALI BEACH HOTEL 5 * Дубай - Джебел Али, OAE
цена от:1275.50 EUR
Почивка в ATLANTIS THE PALM 5 *
ATLANTIS THE PALM 5 * Дубай - Палм Джумейра, OAE
цена от:2083.50 EURОбратно


E-mail на получателя:*
Вашият e-mail:* 
Допълнителна информация: