Календар
» Януари » Февруари » Март » Април » Май » Юни
» Юли » Август » Септември » Октомври » Ноември » Декември

КЛАСИЧЕСКА ИТАЛИЯ
519 лв

Класическа Италия

7 дни / 6 нощувки

Дестинация: Италия

Курорт: Рим

Транспорт: Автобус

Дати: 03.04 - 09.04.18; 01.05 - 07.05; 07.05 - 13.05.18 - Потвърдена !

 

 

                                       (Венеция-Верона-Рим-Флоренция-Постойна)

                                                         

   Възможен трансфер: в двете посоки от Бургас - 60 лева; Сливен – 50 лева; Стара Загора – 45 лева; от Пловдив – 30 лева, от Пазарджик - 25 лева - при минимум 16 човека

 

 

ПЪРВИ ДЕН - Отпътуване от София в 06.00 ч. Преминаване през Сърбия,Хърватия. Нощувка в Загреб или Постойна.

ВТОРИ ДЕН – Закуска. Отпътуване за Венеция.  Пристигане във Венеция. Разглеждане с екскурзовод забележителностите на Венеция: разходка с корабче от Пунта Сабиони до „Сан Марко” (цената на билета за корабчето не е включена в пакетната цена на екскурзията), пл. „Сан Марко”, базиликата „Сан Марко”, двореца на Дожите (отвън), моста на въздишките, моста Риалто. Свободно време. Вечерта - настаняване в хотел в Лидо ди Йезоло или областта на Тревизо. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН - Закуска. Отпътуване за Рим през Верона. Разглеждане на Верона (Арена ди Верона, къщата на Жулиета, пл. „Бра”, пл. „Ербе”). Късно вечерта – пристигане в Рим. Настаняване в хотела. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. Разглеждане на Колизеума (отвън), Форо Романо (отвън),  хълма Капитолия, пл. “Венеция”.  Разглеждане на Ватикана с екскурзовод: пл. „Св. Петър”, базиликата “Свети Петър”.  Свободно време. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН - Закуска. Разглеждане на пл. “Навона”, Пантеона,  фонтана Треви, пл. “Испания”.Свободно време в централната част на Рим. Отпътуване за Флоренция.  Нощувка в района.

ШЕСТИ ДЕН - Закуска. Културна програма в Флореция: църквата – пантеон Санта Кроче, катедралата “Санта-Мария-дел-Фиорe”, квартала на Данте,  Купола на Брунелески и Кулата на Джото; площад "Синьория" с "Палацо Векио" ,разходка до Понте Векио - "Мостът на златарите"и градините "Боболи". Свободно време. Отпътуване за  Словения.Нощувка.

СЕДМИ ДЕН - Закуска. Отпътуване за  България. Пристигане около 23 часа.

 

 

Дати: Цена:
   03.04 - 09.04.2018 - 519 лв - Хит цена.
Стандартна цена 660 лв 

   01.05 - 07.05.2018 - 529 лв - Нова Дата!

Стандартна цена 660лв. 
  07.05 - 13.05.2018 - 529 лв - Хит цена.  Стандартна цена 660 лв.

 

Цена: 660 лв

 

Цената включва:

 

 • 6 нощувки със закуски, съответно 2 в района на Загреб или Постойна,1 нощувки във района на Венеция, 2 нощувки в Рим,  1 нощувка в Монтекатини Терме - транспорт с комфортен автобус;

 • Панорамна 2 обиколка Рим (автобус+пешеходна разходка в Историческия център)

 • Панорамна обиколка Верона;

 • Панорама на Венеция 

 • Панорама на Флоренция (автобус+пешеходна разходка)

 • Водач-представител на фирма Мивеки Травел по време на цялото пътуване.

 

 

 

Цената не включва:

 

 • Входни такси по обектите;
 • Медицинска застраховка с асистънс и покритие 5000 евро - 10 лв. 
 • Билет за корабче (от Пунта Сабиони до площад Сан Марко ), градски такски и входни такси 

 

 ВАЖНО: При нощувки в Италия туристите заплащат задължително градска такса както следва: в или в околностите на Лидо ди Йезоло - 1,00 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и 1,50 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди; в Рим - 4 евро на човек на ден в хотели 3 звезди и от 2-3 евро на човек на ден; в или в околностите на Монтекатини Терме - 1-2 евро на човек на ден.  Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите.

 

 

Застраховки:

 

 • Застраховка „Отговорност на Туроператора“ съгласно чл.97 от Закона за Туризма към „ЗД ЕВРОИНС“ АД, с номер на полица 0069732 до 18.09.2018
 • Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" към ЗАД "Армеец" – гр. София, ул.„Стефан Кaраджа“ 2;
 •  Възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от ЗТ, покриваща разходите за анулиране на пътуването поради здравословни причини на пътуващия и негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора. В зависимост от възрастта на туриста, стойността на застраховката е между 3% и 8% начислени върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.
 • Съгласно Общите условия по застраховка "Помощ при пътуване", задължение на Застрахования при настъпване на застрахователно събитие е да уведоми асистиращата компания непосредственo /до 48 часа/ след настъпване на злополуката /акутното заболяване/ чрез обаждане на телефона, посочен на травелпака и в инструкциите, давани на клиентите, както и да изпълни указанията на асистиращата компания, представител на Застрахователя. Само след непосредствено информиране на застрахователната компания и координирането от нейна страна на Вашите действия, ще Ви бъде предоставено безплатно /или с последващо компенсиране на разходитe/ обслужване в съответствие със застрахователната полица.

 

                                                     

Обратно


E-mail на получателя:*
Вашият e-mail:* 
Допълнителна информация: